Wat is baardolie en waarom zou je het gebruiken?

Onze baardolie bevat een geselecteerde mix van exclusieve basis en essentiële oliën, speciaal voor je baard. Baardolie verzorgd intensief de baardharen en de huid. Je baard en huid blijven soepel en sterk. Lees hier meer over onze ingrediënten.

Gaat mijn baard sneller groeien van baardolie?

Nee helaas, dit is een fabeltje. Baardgroei is genetische bepaald en je krijgt dus niet zomaar van baardolie een langere of vollere baard. Wel is het zo dat vitamine A (tegen uitdroging), vitamine B-complex (sterker en elastischer) en magnesium een rol spelen in de gezondheid van het haar. Lees hier meer over onze ingrediënten. Oja en probeer gewoon een sample! Vraag een sample aan op deze pagina.

Werkt baardolie tegen jeuk?

Jazeker! Maar, het is belangrijk om te weten waar de jeuk vandaan komt. Vaak ontstaat een jeukende baard doordat kortere baardharen terug krullen tegen de huid aan. Baardolie verzacht de haren en huid zodat je hier minder last van hebt. Zelf bepalen? Probeer dan gewoon een sample.

Werkt baardolie tegen een droge huid?

Jazeker, onze baardolie zorgt dat de huid gehydrateerd blijft. Baardolie brengt een beschermlaag aan op de huid zodat het vocht beter vastgehouden wordt. Onze oliën bevatten geen siliconen en parabenen maar juist veel voedingstoffen als vitamines, mineralen en vetzuren die helpen om haar en huid gezond te houden. Lees meer over onze ingrediënten of probeer dan gewoon een sample.

Hoeveel druppels baardolie moet ik gebruiken?

Dit is afhankelijk van de lengte en volume van je baard. De olie is sterk geconcentreerd dus begin met vier druppels en experimenteer wat voor jouw baard het beste is. Onze baardolie wordt geleverd in een 20 ml en is genoeg voor 100 dagen.

Hoe moet ik de baardolie aanbrengen?

Gebruik de baardolie als je net je gezicht gewassen hebt en deze nog iets vochtig is. Druppel de baardolie in de handpalm en wrijf deze kort tussen je handen en vervolgens in de baard. Vergeet niet daarna met je vingertoppen je huid te masseren zodat je huid ook voldoende olie krijgt.

Ziet mijn baard er niet te vet uit als ik baardolie gebruik?

Wij gebruiken vooral ingrediënten/oliën die bekend staan voor gebruik in haar. Deze zijn licht en trekken snel in. Het is dus niet zo dat je met een glimmende baard de dag begint.

Draagt baardolie bij aan een mooiere baard?

Ja, dat vinden wij en onze klanten vinden van wel. Door het haar en de huid vettiger te maken kan je dit ook beter in model brengen en ziet dit er frisser uit. Proberen kan altijd, bestel een sample.

Ik draag parfum/eau de toilet/cologne kan ik baardolie gebruiken?

De geur van baardolie is belangrijk.  Baardolie van JPJC, anders dan veel concurrerende baardoliën, is licht geparfumeerd wat het geschikt maakt om te combineren met jouw eigen parfum. Onze geursamenstelling is aards, lekker, blijft lang hangen en is niet overheersend. Klinkt dit als onzin? Probeer dan gewoon zelf.

Wat is de houdbaarheid van de baardolie?

Onze baardolie heeft een best-te-gebruiken-voor datum van 12 maanden. Dit komt vanwege Europese wetgeving. Je kunt gerust de olie langer gebruiken zolang deze koel en donker bewaard wordt.

Hoe snel leveren jullie?

Wij proberen binnen 1 werkdag de bestelling te versturen. Ga uit van 1 tot 3 werkdagen. De samples worden vervaardigd op aanvraag en daardoor kan het zo zijn dat dit een paar werkdagen in beslag neemt.

Ik vind baardolie wel erg duur, hoe komt dit?

Wij stellen kwaliteit voorop. De oliën die wij gebruiken zijn allemaal koudgeperst om alle vitaminen en mineralen te bewaren. Het koud persen van olie vergt meer tijd dan het warm persen van olie en is daarom kostbaarder. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze olie op een maatschappelijke en biologische manier verkregen wordt. Lees hier meer over onze ingrediënten. Niet geheel onbelangrijk, onze baardolie is in een laboratorium getest en gecertificeerd.

Ongetwijfeld zijn er goedkopere baardoliën op de markt, maar controleer goed of deze zijn getest en niet bestaan uit goedkopere olie zoals olijfolie, lijnzaadolie of castorolie. Dit zijn overigens niet per se slechte oliën, maar voldoen niet aan onze kwaliteitseisen.

Je bent lastig te overtuigen merken we al, je hebt waarschijnlijk alle bovenstaande punten gelezen.  Proberen kan geen kwaad dus bestel hier je sample.

Heb je nog ergens geen antwoord op? Laat het ons weten!

7 + 4 =

Share This
Open chat
1
Hi 👋, lukt alles? Of heb je een vraag? Klik hier om snel een WhatsApp berichtje naar ons te sturen!
Powered by