‘Al die willen te kaap’ren varen, moeten mannen met baarden zijn’.

Dit is een oud Nederlands zeemans lied over de scheepvaart naar ‘Kaap de Goede Hoop’ in Zuid-Afrika, ten tijde van de 16e en 17e eeuw. Dit lied gaat over scheepvaarders en dat zijn geen jonge, geschoren mannen, maar mannen met échte baarden. Die weten van door pakken en tegen een flinke sloot zout water kunnen.

De mannen die mee mogen varen zijn Jan, Piet, Joris & Corneel. Die hebben baarden en varen mee.

Dit lied plaatst de baard op zijn voetstuk als een icoon voor daadkracht, doorzettingsvermogen en aanzien. Wij van JPJC zijn het hier mee eens. Maar, het hebben van een baard is meer dan alleen niet scheren. Daarom vinden wij dat onze producten van de beste kwaliteit moeten zijn om je baard te verzorgen.

Dit doen wij onder andere met biologische & maatschappelijk verantwoorde ingrediënten. Zo is het grootste deel van onze biologische oliën gecertificeerd door de Soil Association in het Verenigd Koninkrijk en weten we waar het vandaan komt.

En kwaliteit gaat hand in hand met veiligheid, daarom worden al onze cosmetische producten getest door laboratoriums in de Europese Unie aldus Europese wet- en regelgeving.

– Jan, Piet, Joris en Corneel.

Share This
Open chat
1
Hi 👋, lukt alles? Of heb je een vraag? Klik hier om snel een WhatsApp berichtje naar ons te sturen!
Powered by