Onze oliën

JPJC baardolie bestaat uit een mix van een aantal basis, essentiële en parfumoliën.

De oliën die wij gebruiken zijn gewonnen door de zaden koud te persen. Door het koud persen blijven alle goede eigenschappen bewaart en zorgen de vitamines, antioxidanten en mineralen voor de beste verzorging en opname door huid en haar.

Ons streven is om al onze oliën op een verantwoorde en biologische manier te verkrijgen. Wij maken gebruik van biologische argan, jojoba en hennepzaad olie. Deze oliën zijn gecertificeerd met het OF&G Organic label.

Argan olie:
staat bekend om de hydraterende en verzachtende werking en helpt bij gespleten haarpunten.
De olie zit boordevol vitamine E en antioxidanten. Argan olie voor JPJC wordt door de berber gemeenschap geperst in het zuid-westen van Marokko.

 

Hennepzaad olie (bevat geen THC):
bevordert de zachtheid en celvernieuwing van huid en haar. Hennepzaad olie is rijk aan omega 3, 6, 9 en bevat zeer veel vitamine E. Ook is de vetzuurspectrum van hennepzaad olie bijna identiek aan onze eigen huid, dit versnelt de opname door onze huid en haar.

 

Baobab olie: shutterstock_1198379
is bij uitstek een olie voor haarverzorging en wordt gewonnen uit de Baobab boom in Afrika en India. Naast omega 3, 6 en 9 is baobab een rijke bron van vitamine A, D en F. Baobab zorgt er bijvoorbeeld voor dat het haar niet pluizig wordt en de huid soepel en elastisch blijft. Boabab is een natuurlijke beschermer van huid en haar tegen barre weersomstandigheden als kou, wind en regen maar ook tegen zonnestralen tijdens de zomer.

 

Jojoba olie:
staat bekend om de versoepelende, anti-allergene en hydraterende werking en bevat vitamine E, B en rijke mineralen. Wij gebruiken Jojoba olie vanwege de gezonde eigenschappen en de overeenkomsten met onze eigen huid.

 

Amandel olie:
voegt haarvoedende, herstellende en haargroei stimulerende eigenschappen toe aan onze oliën. Amandel olie bevat vitame B6 en rijke mineralen als magnesium en ijzer voor een sterkere baardgroei. Net als baobab olie zorgt amandel olie voor een natuurlijke bescherming tegen weer, wind en zon.

Share This
Open chat
1
Hi 👋, lukt alles? Of heb je een vraag? Klik hier om snel een WhatsApp berichtje naar ons te sturen!
Powered by